Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika / Gzis4drsti4qmm : En son manavgat haberleri anında burada.

Manavgat Yangın Son Dakika / Gzis4drsti4qmm : En son manavgat haberleri anında burada.. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Ylyrkm9a0l910m
Ylyrkm9a0l910m from iasbh.tmgrup.com.tr
Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). En son manavgat haberleri anında burada. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza.

Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. En son manavgat haberleri anında burada. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

39o7x80sskaypm
39o7x80sskaypm from i2.cnnturk.com
Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim.

Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. İki katlı ev küle döndü. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler.

Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Antalya son dakika haberleri : Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza.

Son Dakika Haberi Antalya Manavgat Ta Orman Yangini Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberi Antalya Manavgat Ta Orman Yangini Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Manavgat son dakika haber, манавгат. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar